86 68 81 61

Rute

Butiksvarer

Slagter- og butiksvarer

I vores slagterbutik tilbyder vi et bredt og varieret udvalg af en masse lækre produkter. Fra ferskt kød til
frostvarer og fra hjemmelavet pålæg til pølser fra eget pølsemageri. Se hele udvalget herunder og læs mere
om de enkelte produkter.

Du er velkommen til at kigge forbi vores slagterbutik på Brogade eller ringe til os på tlf. 86 68 81 61

Kød

Vores kødprodukter bærer præg af høj kvalitet, fine udskæringer og en friskhed, der holder hele vejen fra slagtermontren til køkkenbordet.
Vi sætter en ære i at kunne tilbyde et godt stykke kød, som bliver håndteret med respekt for dyret og produktet. Dette gælder både før, under og efter produktionen.

Pålæg og pølser

Spegepølser, rullepølser, snackpølser. Vi har pølser i lange baner. Og vi laver dem i vores eget pølsemageri. Derudover har vi altid et stort udvalg af diverse pålæg, pålægssalater, postejer og patéer. Alt tillaves uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Skulle du være i tvivl om opbevaring, tilberedning, ingredienser eller noget helt andet, står vi altid klar med gode råd og vejledning om samtlige af vores produkter.

Smørrebrød, madpakker og sandwich

Smørrebrød og sandwich er begge madpakkeklassikere. Ikke desto mindre gør vi vores ypperste for at præsentere dig for et bredt udvalg af både højtbelagte håndmadder og frisksmurte sandwicher.

Kig forbi vores butik for at se udvalget og for at sammensætte den helt perfekte madpakke eller det mest indbydende frokostbord.

Drikkevarer

Der er en grund til, at det hedder ”uden mad og drikke, duer helten ikke”. Der skal helst være lidt at skylle ned med.
Vi sørger altid for at have et stort udvalg af både øl og vin, der passer til alle slags måltider.

Vi går meget op i at finde de helt rigtige og mest passende drikke til de produkter, vi tilbyder. Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til kødet, pølserne eller håndmaden, så tøv ikke med at rådføre dig hos os.

 

spiritus

Sætter du pris på en god rom eller hvad med en dansk whisky? Til den kræsne samler kan vi også tilbyde cognac fra 1938 og sågar 1914.
Vi forhandler bla. den danske whisky fra STAUNING,MAUXION SELECTION cognac, GIN GOLDEN samt RON CUEVA rom fra Panama hhv. 8, 12, 18 og 25 år.

Giv en gave, der vil blive husket, eller forkæl dig selv med drikkevarer fra øverste hylde.
Kom gerne ind i butikken og kig.

 

Frostvarer

Udover en lang række ferske produkter, fører vi også et stort udvalg af frostvarer. Vores frostvarer tæller alt fra kyllingebryster til hakkekød, hele ænder, tarteletfyld,  hjemmelavede supper og færdigretter.

Vores frostvarer er perfekte til dig, der godt kan lide at være på forkant med madlavningen. Køb dine varer, kom dem i fryseren derhjemme og tag dem op, når det passer dig.

Tilbehør og snacks

Vores udvalg af tilbehør og snacks tæller alt fra snackpølser til dips, dressinger, oliven, hjemmelavede croutoner, flæskesvær og meget mere. Find de helt rigtige ”sides” til grillmenuen, tapasbordet eller noget helt tredje.

 

Knive

Førend maden kan laves ordentligt, er det vigtigt med det helt rigtige udstyr. Derfor sælger vi bl.a. knive af mærket Swityf, som er af virkelig god kvalitet. 

Der findes flere slags til forskellige formål, så er du interesseret i at høre mere om knivene og evt. blive guidet i, hvordan de bruges og vedligeholdes,  hjælper vi gerne med vejledning herom.

Kantor keramisk Grill

Grillen der pynter på enhver terrasse. Der er mange flotte detaljer, og den er af virkelig god kvalitet.

Ønsker du at høre mere om den keramiske grill og evt. blive guidet i, hvordan den bruges og vedligeholdes,  kommer vi gerne med gode råd.